Відділ кулінарії

Мережа магазинів сімейної покупки «Фуршет» завжди прагнула задовольнити потреби покупців. Перебуваючи в постійному контакті з ними і з огляду на їхні побажання, практично у всіх торгових точках мережі були відкриті відділи кулінарії. Кожен з них має власний штат кухарів-професіоналів.

За основу меню взяли рецепти традиційної української кухні. М'ясо, риба, овочі та інші продукти, які використовуються в приготуванні страв, постачаються виробниками напряму, що дозволяє формувати низькі ціни на готову продукцію.

В асортименті більше 1,5 тис. найменувань готової продукції. Це борошняні вироби, гарячі страви, салати, закуски, м'ясо-рибна продукція. Щодня відділи кулінарії виробляють в середньому 150 готових страв.

Продукція, що випускається кулінарним відділом «Фуршет», користується значним попитом. Адже всі страви готуються з натуральної сировини, без використання штучних добавок. Добавки рослинних білків (сої) до м'ясної сировини не практикуються. Для приготування страв використовуються лише свіжі продукти бездоганної якості.

акції відділу кулінарії

Інші відділи