Новини

  • Як маринувати шашлик

    Як маринувати шашлик

    Шашлик надзвичайно корисний для здоров'я. Про це офіційно заявили канадські дієтологи.
    27 апреля 2011
  • Останні «Великодні кошики» знайшли своїх господарів

    Останні «Великодні кошики» знайшли своїх господарів

    Чергова група покупців, що взяли участь у гонці за «Найдовший чек», отримала в подарунок до великоднього столу «Великодній кошик» з продуктами від мережі «Фуршет».
    26 апреля 2011
  • Як вибрати м'ясо для шашликів

    Як вибрати м'ясо для шашликів

    Шашлик - найдревніша страва, історія якої сягає корінням у далекі часи мамонтів і печерних людей. Саме неандертальці відкрили секрет приготування м'яса на відкритому вогні. Сьогодні існує безліч рецептів приготування шашликів, але всіх їх поєднує одне - м'ясо. Щоб шашлик вийшов смачним, ніжним і соковитим, треба правильно вибрати м'ясо.

    26 апреля 2011
  • Переможці акції «Найдовший чек» отримали «Великодні кошики»

    Переможці акції «Найдовший чек» отримали «Великодні кошики»

    Сьогодні, 22 квітня, мережа магазинів «Фуршет» нагородила нових переможців акції «Найдовший чек». Ще одна група покупців, котрі взяли участь у перегонах за «Найдовший чек» 21 квітня, отримала в подарунок до великоднього столу «Великодній кошик» з продуктами від мережі «Фуршет».

    22 апреля 2011
  • Мережа «Фуршет» вітає з Великоднем

    Мережа «Фуршет» вітає з Великоднем

    Великдень - найсвітліше та найрадісніше Свято. Свято Світлого Христового Воскресіння, що символізує перемогу любові й добра над злом, радість і блаженство. Мережа магазинів «Фуршет» щиро вітає вас зі Святом Великодня.

    22 апреля 2011
  • Визначилися нові переможці акції «Найдовший чек»

    Визначилися нові переможці акції «Найдовший чек»

    Сьогодні, 21 квітня, мережа магазинів «Фуршет» нагородила нових переможців акції «Найдовший чек». Близько 70 покупців, котрі взяли участь у перегонах за «Найдовший чек» 20 квітня, отримали в подарунок до великоднього столу «Великодній кошик» з продуктами від мережі «Фуршет».
    21 апреля 2011