Рецепты

Лазанья Болоньєзе та лазанья з куркою та грибами

Для приготування лазаньї з куркою та грибами тобі знадобиться:
  • Лазанья (листки) 12 шт.
  • Куряча грудка 500 г.
  • Печериці 500г.
  • Вершки 200 мл.
  • Моцарелла 20г.
  • Молоко 1 л.
  • Вершкове масло 120 г.
  • Мука 3 ст.л.
  • Мускатний горіх
2 порції
60 хв

Спосіб приготування

Підготовка

Куряче м’ясо знімаємо з кістки і розбираємо руками на волокна не дуже дрібно.

Печериці нарізаємо пластинками і обсмажуємо до м’якості на олії. Додаємо до грибів курятину, смажимо разом ще кілька хвилин.

Приготування

Додаємо мускатний горіх і постійно помішуючи варимо до загустіння соусу. Перед тим як приготувати лазанью, її потрібно зібрати.

На дно форми наливаємо трохи соусу бешамель і рівномірно щось робимо.

Сервіровка

Повторюємо двічі. Останній шар соусу і сиру накриваємо листами для лазань‘ї, заливаємо залишками соусу, посипаємо твердим сиром і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин.