Рецепты

Рагу з шампіньйонів в мультиварці

Для приготування рагу з шампіньйонів у мультиварці тобі знадобиться:
  • Свіжі печериці 500 г
  • Сметана 1,5 склянки 
  • Масло 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
2 порції
45 хв
70 ккал в 100 г

Спосіб приготування

Підготовка

Миємо і чистимо печериці. Великі гриби розрізаємо навпіл або на чотири частини, дрібні залишаємо цілими.

Приготування

Кладемо у чашу мультиварки масло, гриби, вмикаємо програму «Мультиповар», ставимо температуру 120°С і час 30 хвилин. Тушимо, потроху додаючи воду, щоб печериці не підгоріли. За 5 хвилин до закінчення програми солимо і додаємо сметану.

Сервіровка

Дістаємо з мультиварки. Подаємо гарячим, у якості гарніру чи окремої страви.