Рецепты

Рибні котлети

Для приготування рибних котлет тобі знадобиться: 
  • Рибне філе (хек, минтай, щука, судак тощо) 0,8 кг
  • Білий хліб 3 скибочки (100-150 г)
  • Олія
  • Яйця 2 шт
  • Цибуля 2 шт
  • Цукор – 0,5 ч.л.
  • Сіль, перець
Для тушкування:
  • вода,
  • сіль,
  • 1 цибулина,
  • 1 лавровий лист,
  • перець чорний і запашний горошинами.
5 порцій
60 хв
100 ккал в 100 г

Спосіб приготування

Підготовка

Попередньо розмочуємо хліб. Шаткуємо і обсмажуємо цибулю. Рибне філе та смажену цибулю пропускаємо через м'ясорубку. Додаємо яйця, вимочений хліб, цукор, перець, солимо. Вимішуємо фарш, формуємо котлети та обсмажуємо до утворення золотистої скоринки, але не доводимо до готовності. 

Приготування

Перекладаємо котлети в каструлю, зверху кришимо цибулину, додаємо лавровий листок, 2-3 горошини запашного перцю і стільки ж чорного. Солимо і заливаємо водою, щоб вона майже прикривала котлети. Закриваємо кришкою і тушкуємо 30-40 хв. 

Сервіровка

Перекладаємо на суху тарілку, подаємо з улюбленим гарніром.