Рецепты

Салат «Цезар»

Для приготування салату «Цезар» тобі знадобиться:
  • Листя салату (айсберг, романо тощо)
  • Пармезан 100 г
  • Куряча грудка 2 шт
  • Білий хліб 250 г
  • Часник 3 зубчики
  • Яйце куряче 1 шт
  • Помідори чері 5 шт
  • Зерниста гірчиця 1 ч. л.
  • Оливкова олія 150 мл
  • Білий винний соус 2 ст. л.
  • Сіль 1 щіпка
  • Чорний перець (за смаком)
2 порції
30 хв
100 ккал у 100 г

Спосіб приготування

Підготовка

Ріжемо великими кубиками хліб, обсмажуємо на невеликій кількості оливкової олії з додаванням кількох зубчиків розчавленого часнику.

Смажимо сухарики на середньому вогні, до золотавого кольору.

Миємо філе, підсушуємо паперовим рушником. Натираємо сіллю та чорним перцем. Підсмажуємо на невеликій кількості олії на добре розігрітій сковороді до золотистого кольору. Уважно слідкуємо, аби м’ясо не пересохло. Знімаємо з вогню, нарізаємо впоперек на декілька шматочків.

Для соусу беремо 1 яйце, 1 зубчик часнику, гірчицю, оливкову олію, оцет, сіль і чорний мелений перець та збиваємо у блендері.

Приготування

Миємо і сушимо листя салату. Рвемо його руками та викладаємо у посуд для салату. Зверху кладемо шматочки курки, сухарики та нарізаний тонкими пластинками чи тертий пармезан.

Сервіровка

Поливаємо соусом та прикрашаємо помідорами чері.