Рецепты

Салат з редиски та зеленого горошку

Для приготування салату з редиски тобі знадобиться:
  • Редиска 15-20 шт. невеликого розміру
  • Листя салату (Айсберг, Латук або будь-який інший) 300-400 г
  • Зелена цибуля 5-7 стріл невеликого розміру 
  • Свіжий або заморожений зелений горошок 4 ст. л.
  • Сметана 2 ст. л. 
  • М’ята, кріп або петрушка
2 порції
30 хв
30 ккал в 100 г

Спосіб приготування

Підготовка

Редиску промиваємо та ріжемо на четвертинки. Беремо листя салату, рвемо руками на невеликі шматочки, зелену цибулю дрібно ріжемо.

Приготування

Готові інгредієнти перекладаємо в миску для салату. Якщо ви використовуєте заморжений горошок, попередньо відварюємо його, даємо прохолонути та додаємо в салат.

Сервіровка

Заправляємо салат сметаною, солимо за смаком, прикрашаємо зеленню та одразу подаємо на стіл.